2 dic 2006, 1:27

*** 

  Poesía
670 0 3

Морето е спокойно тази вечер,
загърнато със лунно наметало.
Звездите ми натрапват свойта вечност,
и будят чувството ми за реалност!

© Владимир Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??