1 may 2007, 10:48

* * * 

  Poesía
533 0 2
                            Това съм аз-момичето,което,
                            усмихва се на всяка малка радост
                            и тича с ветровете към дъгата,
                            да може да е цветен пак денят му.


                            Това съм аз-момичето,което,
                            разцъфва като цвете всяка сутрин
                            и слънцето събира във очите си,
                            да може да е светла и нощта му .


                            Това съм аз-момичето,което,
                            към спомените още се обръща
                            и питат ли го кой е най-красивият,
                            разказва колко много те обичаше.

© Эоя Михова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??