5 may 2007, 14:26

*** 

  Poesía
696 0 0

На този ден празнуваш ти,
с всички твои приятели.
Нека когато слънцето грее силно,
твоята усмивка да го заслепи,
когато нощем звездите се покажат,
от тях да бъдат по-красиви твоите очи.
Когато косата ти е бухнала с пълнеж,
към теб всеки да изпитва копнеж.

© Поли Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??