2 jul 2015, 18:25

*** 

  Poesía » De amor
477 0 0

В сърцето ми гори пожар,

ще изтлее той и ще угасне,

а с него ще умра и аз,

щом страстта в страх прерасне.

 

Не ще изтрае моето сърце,

на този порив мощен,

нима не знаеш,

че с протегнати ръце,

бродя аз в мрака нощем.

 

Нима не знаеш,

че всяка нощ,

търся образа ти сред звездите,

търся в него признак на любов,

но всеки път откривам безразличие.

 

Гори сърцето ми

в пожара на страстта,

но ще изтлее той и ще угасне,

щом страх обзел ни е от любовта,

в плен сме ние на вечното злощастие!!!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??