9 jul 2015, 0:28

*** 

  Poesía » Otra
362 0 0

Пътувам срещу вятъра,

окъпана в светлина,

пътувам към дъгата,

за да сбъдна своята мечта.

 

Дали ме чакаш там,

да пребъдем заедно във Вечността,

или по пътя бил си ти измамен

и аз отново ще потъна в самота.

 

Ще изгубя пътя към дъгата,

ще забравя своята мечта

и ще бродя сред звездите палаха,

за да търся вечно твойта нежна топлина.

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??