16 jul 2015, 18:12

* * * 

  Poesía
384 0 0

Няма те,

а мислите се скитат -

объркани, безпътни.

Няма те

и душата броди в самота,

очите плачат,

със сълзи горчиви,

изпълнени с болка и тъга.

Върни се -

зове сърцето!

Върни се -

крещи отчаяно и безнадеждно!

Един живот гасне безметежно,

без теб е пусто и безбрежно.

Няма те...

и душата си разтварям

във вълните,

на безкрайното море,

няма те,

но завинаги оставаш в мечтите

и в спомена на едно изгарящо сърце!!!

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??