9 ago 2015, 11:27

*** 

  Poesía » Otra
469 0 4

Уморих се да живея по калъп,

в чужди рамки да се мъча да се вместя,

но днес реших - ей така напук,

ребуса житейски да разместя.

Дребните парченца

да захвърля надалече,

мислите дребнави

да се не завръщат вече.

Спомени горчиви

и чувства раними,

шансове пропуснати

и мечти недостижими,

всичко днес захвърлям,

за да се завърна в себе си.

Светът отново с любов да прегърна,

живота си в приказна реалност да превърна!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??