26 feb 2007, 10:20

* * *  

  Poesía
817 0 9

 

Опари ме дъхът на залеза –

проскърцва в мен,

покрит с ръжда

и винаги боли,

като сбогуване,

като изгубена мечта...

 

© Росана Терзиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??