27 jun 2007, 1:30

* * * 

  Poesía
587 0 1
 

Безмилостна си този път,

безжалостно ме гледаш.

В сълзи давиш се,

а пак не плачеш.

Удряш - не боли.

Падаш, а си права.

Права не в това, което си,

а в това, което правиш.

Оглеждаш се.

Теб те няма там.

Стоиш, а всъщност летиш.

Несъзряла още погледа си,

видя всичко.

Мълчиш.

Ще говорим, когато желаеш.

Докосвам с пръсти длан.

Изчезва.

Боли! Спри! Но нека продължи!

© Мария Воденичарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??