Не тръгвай, спри,
не казвай "Сбогом!" -
душата мъртва е без теб.
Разбий сега,
стопли в нощта ,
скованото сърце от лед.
Със мили думи
и ласки нежни,
обещай ми ти любов измамна.
Да плачат звездите,
да се бунтува морето,
че само в лъжата ще бъдеме двама.
Дори и да знам,
че си даваш сърцето
от съжаление, за да имам мечти.
Не казвай "Сбогом!",
не тръгвай сама,
а наяве ме обичай ти.
© ПразеН Todos los derechos reservados