***
На Красьо Фитера
Началник е... самотно занимание...
Отдолу всичко ти изглежда лесно.
Веднъж дори не сбъркал, и в забвение,
отиват годините, изстрадани съвместно.
Ставаш лош и по-виновен,
че там си стигнал пряко сили.
В скапания свят - за спомен,
остават само лошите мотиви.
Властта е занимание самотно.
1 януари 2002, Сингапур
(Изплагиатствал - Симо: " Смъртта е занимание самотно")
© Симеон Дончев Todos los derechos reservados