21 nov 2006, 12:08

* * * 

  Poesía
727 0 13
Зимата прилягва до пътната врата
и сиви облаци ме гледат мрачно,
подай ми своята ръка
и ми кажи, че не е страшно.
И ако сняг лицето ми покрие
и мракът дните ми отвлича,
нали ти пак ще ме откриеш,
нали ще ме обичаш.

© Мира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??