Сглобявам тишина
от песъчинки преобърнати
в пясъчен часовник.
Сглобявам спокойствие,
привидно в оставащите чувства,
мечтаейки в съня.
Сглобявам истина,
пречупена пред огледалото
в обратен образ.
Сглобявам себе си,
в пясъчната тишина,
от разпиляна истина
докоснала спокойствие.
© Надя Вълканова Todos los derechos reservados