24 mar 2005, 21:42

*** 

  Poesía
1105 0 0
Трябва да те притежавам.
ДА, безумно е признавам ...
Как кажи да се владея?
Трябваш ми, за да живея!

© Росица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??