Мисъл – ужас
Любов – ад
Страст и гордост
в тъмен свят.
Облак – целувки
женско лице, което сияе
с огън в сърце.
- А нещо друго поне?
-Да! Дим – цигарен
и музика – усмивка.
Болка! Да! Болка! –
и радост – горчивка.
Трудно е , зная
да проникна сега
в твоята горда мъжка душа.
Тъжно мечтая
в дъжд – светлина
и буря беснее в в мойта душа.
Диво се носим
в море от любов...
дали да отвърна на твоя нежен зов?
Малка, невинна съм в твойте ръце,
лудо се блъска
в гърдите – сърце.
Тръгваш усмихнат,
свит – рамене...
Не разтопих ли твойто сърце?
© Димана Миткова Todos los derechos reservados