21 ene 2006, 14:09

... 

  Poesía
720 0 0
Човекът в океаните трепти-
за собствения си е сляп навярно,
а ближния е локва може би:
ръждата му, когато ни разяжда.
Човекът е слепец за свойте дни,
мечтите си налучква и намира
душата си самотна да мълчи,
в житейската измислица на пира.

© Милена Филипова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??