22 sept 2005, 16:04

* * * 

  Poesía
833 0 0
Кървят ли розите?
Тъй притеснено аленеят...
Тяхното послание
така и не докосва
прокиснало сърце
в красива опаковка.
По цветето
роса проблясва-
сълзи ли са,
изплакани студени?
Дарих ти роза-
причина да си с мен.
Сълза отроних-
причина да те няма.

© Светлозар Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??