Едно сърце за теб тупти...
Едно сърце се моли
любовта ти никога да не изстива...
Ти знаеш, че ако си идеш,
а с теб си иде любовта,
кладите огнени ще угаснат,
ще остане само жар,
а то не може, без
огън просто не може да живее.
Бъди за него клада огнена!
Подклаждай го с красивите усмивки...
Не му отнемай любовта,
която действа му като наркотик,
то свикна с нея и, ако му я отнемеш,
ще умре!
© Добромира Николова Todos los derechos reservados