Не искам аз пари,
разкош,
а едно сърце, което знае да обича!
Много ли е?
Всички казват ´´НЕ´´...
А любовта къде е?
Казват, че от любовта боли,
е, аз искам да изпитам тази
сладка болка!
И нека ме боли!!!
Без обич е някак страшно,
тъмно,
студено
и повече боли!
Без обич струва ли си да живееш?
И за какво са ти пари,
когато любовта я няма,
когато няма с кого да ги споделиш!!!
© Добромира Николова Todos los derechos reservados