11 dic 2018, 8:41

... 

  Poesía » Filosófica
209 0 0

Шарения е този свят -

заглавичква те до прехласнатост.

Стремглаво летиш на килимчето,

ненадейно се сгромолясва.

 

Панаир без работно време -

по първи петли, по здрачаване.

Ту дава, ту ти отнема

близалката с вкус на бадеми.

 

И ти си дете неуко -

споделените в книги съвети

не могат да те предпазят –

звучат като диня на кухо.

 

© Христина Комаревска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??