Песен и танц
Спри да ме владееш,
спри с мен да пееш,
спри да ме влудяваш и краката ми да подкосяваш!
Спри, защото няма да издържа
и ще избухна в страстния ритъм на танца!
Тогава ти се дръж като истински мъж!
Радвай се, че си с мене
и не си моето бреме,
смей се в екстаз,
наслади се на моето красиво аз!
Припев: У-у-у,
ще пеем като за последно,
ще танцуваме, все едно нищо не е редно!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados