Не търси смисъл в това, което усещаш,
не търси обяснение в това, което ти се случва
и те прави щастлив,
не се обръщай и не тръгвай
когато искаш да останеш,
не се превръщай във страдание,
когато душата ти ликува
и не се страхувай,
защото няма
по-голямо щастие от това
ДА СИ ВЛЮБЕН...
© Мария Todos los derechos reservados