8 jun 2011, 11:18

* * * 

  Poesía » De amor
571 0 0

Помниш ли къде се запознахме?

От спомените ни – най-съкровените, боли ли?

Забравил ли си колко близки бяхме?

На сърцето си вика уби ли?

Аз няма да забравя, обещала съм, ще го изпълня -

в съзнанието си пазя миговете ярки, живи.

Ако любов назаем било е, то цялата я върнах.

Малко време и един ден пак ще съм щастлива.

Единствено възпират ме последствията -

 

лабиринт от мисли, отново в него се изгубих.

И преструвките, сълзите, обвиненията

 

се смесиха, въпросът е дали си струваше...

Е, явно, щом така трудно се сбогувахме.

(а)

© Меланхолия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??