11 ene 2011, 21:20

* * * 

  Poesía
493 0 0

                         *

                  *            *

 

Загрижени от тежко ежедневие,

залисани в проблеми и дела,

забързани – да сме във крак със времето,

пропускаме най-важните неща!

Пропускаме да сме с децата си!

Да стоплим с ласка техните сърца!

Да сме до тях, когато

отчаяни, объркани, самотни –

те търсят истините за живота...

 

Не бива да корим тук Времето!

Виновни за това сме ний самите...

И нека Бог прости вината,

но те – децата,

дали ще ни простят – горките...

© Пенка Обновенска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??