10 ago 2021, 23:00

  Poesía » De amor
271 1 0

Големи тъжни слепи дни...

На мисълта напразното старание.

Край мене равнодушно отмини

във облак розово ухание.

 

Разчувствана от старите лъжи,

 и да боли, назад не се обръщай!

Напред към бъдещето продължи

 и миналото не възвръщай!

 

Миналото не трябва да се тревожи,

съжалението не ще го промени.

Това ново начало ще сложи -

за страдания, но не ще ни сближи.

© Севдалин берберов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??