5 jun 2011, 18:31

1 юни 

  Poesía » Para niños
755 0 0

1 юни

 

1 юни- ден за усмивки, игри, забава,

от детството най-доброто остава.

Слушай сърцето,

обичай детето,

зарадвай го с небето!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??