Първо - Искам до мен да заспиваш!
Второ - До мен да отваряш очи!
Трето - Врата ми със длан да покриваш,
когато сме нежно допрели глави!
Четвърто - Искам за мен да мечтаеш!
Пето - Да искаш да бъдеш със мен.
Шесто - Завинаги искам да знаеш,
че моят живот е за теб отреден!
Седмо - Искам да бъдеш грижовна.
Осмо - Да ме гледаш с любов във очите!
Девето - Герои в пиеса любовна
да бъдем със тебе и то от добрите!
Десето - Обичай ме, както аз те обичам...
Безкористно, жадно, стихийно, без край,
че на въглен е наш'та любов заприличала
и само със искане оставам си май...
© Станислав Недялков Todos los derechos reservados