100 милиона пъти
100 пъти ослепях вече,
с тояжка пред твоя храм,
колко време звездно изтече,
не питам, не искам да знам!
100 пъти милион гари
ме мамеха, бял стръмен път,
сърцето, сърце изгаря,
за мен е тесен светът.
100 милиона парсеци
прелетя моя звездочел,
човеци и не човеци
срещах, към тебе поел.
И ето отново 100 пъти
по 100 милионен зов,
не ме отпращай по пътя...
знай, зная - това е любов!
Милчо КИРИЛОВ
15.04.2008 ЕЕТ 14:11 София, Любов-Вяра-Надежда...
и Откровения
© Ми Ки Todos los derechos reservados
по сто пъти безпощаден пожар,
по сто пъти надолу пропадане
по сто пъти извисяване с жар...
Добре дошъл!
Радвам се, че си тук.
Поздрав и усмивка.