Има ли усещане смъртта,
когато идва усеща ли се тя?
Има ли разлика между смъртта и любовта,
когато еднакво заравят ме в пръстта?
Има ли тя твоите очи, тези очи,
които спират и дъха ми?
Има ли мириса на парфюма ти,
с който впечатляваш и мъртвите дори?
Трябваше ми дълго, за да разбера, че си по-студен
към мен и от смъртта.
Но има ли значение за теб това?
© Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »