Звънецът изби за пореден път,
но за нас беше за последно,
от днес поемаме на дълъг път –
непознат за нас.
Ще има трудности и пречки,
ще има радост и усмивки,
поемаме по пътя на живота
и разделяме се с училищните порти!
© Еленка Гишина Todos los derechos reservados