40
Няма малки жестове на доброта,
защото в нея силата е и властта
да ни възражда и да ни променя –
тази нежна дъщеря на любовта!
41
Аз съм целият смисъл. Аз съм Божият път!
Зарад мене значимост придобива светът.
Аз съм всъщност на Бога най-чудесният замисъл –
сътворен съм да бъде Той Разум и Плът.
42
Във своя път житейски аз открих –
огромна сила обладава всеки стих,
когато зареден е с много обич.
Затуй с безкористна любов творих.
© Румен Ченков Todos los derechos reservados