17 nov 2009, 10:09

*** 

  Poesía » Otra
519 0 2

Забравих детството безгрижно,

игрите,

веселите песни.

Научих се да бъда отговорна,

но знаете ли,

толкова е трудно...

 

Мечтите ми са тъй

недостижими

и чудя се

дали ще оцелея,

обрулена от

хули

и обиди.

 

Сълзите си да крия се принудих

и никой да не моля

за пощада.

От тебе само удари получих -

животе мой,

нерадостен,

изстрадан!

© Мария Мирчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??