10 sept 2008, 10:22

15 

  Poesía
525 0 9

дай да не си говорим глупости

времето си е време

не някакво разтегливо понятие

без добавъци и балончета

облаците винаги се сгъстяват накрая

и се излива дъжд из ведро

ако имаш правилния номер

все някак ще направиш

райт комюникейшън

плюс нещо зелено в пейзажа

да сгъстяваш периода

преди залез

по ръбовете на залива

или пръст порязан от нож

нищо няма зад огледалото

някакви замъглени пространства

сребърен алуминат

и чаша шампанско със стайна температура

ако надникнеш в рая

виж дали не се търкалят някъде по земята

лилави пухчета за пудра

и две обувки с платформи

моите са

имам 15 минути в джоба

да се поразходим малко искаш ли

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??