14 sept 2012, 23:04

* * * 

  Poesía
386 0 0

В многото неистини откриваш своята истина,

в многото болки откриваш своята радост някъде там,

а това, което не можеш да откриеш, е някъде

толкова близо до теб, че дори го подминаваш.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??