1 mar 2011, 19:16

18 Години 

  Poesía
868 0 1

18   Години

 


С нетърпение очаквам стрелките на часовника да се изравнят.

Дванадесет часа те да отредят

и моя живот тихо да подредят.

 

Осемнадесет години аз навърших!

 

Вечерен час вече нямам

и кротко в заведения шумни ще се забавлявам.

Да съм заобиколена аз от забавна тълпа

бе моя малка, съкровена мечта.

 

Дискотеките да обикалям

и гаджета без срама аз да свалям.

 

Да живея и щурея искам аз

и весело да си подсвирквам в тази час.

 

Училище ми се иска да зарежа

и въжето, обхванало ме в мрежа, с ножа да прережа.

 

С усмивка на лице да съм всеки ден

и да знам, че все по-хубав ще е всеки следващ ден.

© Десислава Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Еха! Да ти се прииска да станеш на 18... Или да се върнеш към този тъй мечтан час...
Propuestas
: ??:??