женски ръце
топли
нежни
сурови
губят се в моите лапи
победен
потънал
извори чисти
очите ти
окован
сред свои
свободен
сред чужди
вечност
мярка за време
броя часовете
без теб
бяла стая
затихвам
песен последна
ти и аз
заключих
сърцето си
мълчание
крясък на птица
нощ
© Виктор Добрин Димитров Todos los derechos reservados
Красиво за възхищение.
Романтично ...
Благодаря ти за хубавият ти коментар на стихът ми -Да липсваш на дете...