Не ми тежат безкрайните пустини
от залеза окървавени
и пясъците като символ
на всичко в нас опустошено...
Отвикнал съм да наблюдавам
света, от който съм изчезнал.
Преди да се родя съм знаел,
че ще остана непотребен!
© Младен Мисана Todos los derechos reservados