На Ш. :)
Приятелка си
на песъчинките
на морския бряг.
Те се разместват и ронят,
полепват по теб
и кожата ти става
топло и бляскаво
ласкава, и погалвана
от мириса слънчев
на постоянно
и леко движещото се
дружелюбно море.
© Фабер Todos los derechos reservados