Хей, ти, я се погледни
и на какво приличаш ти!?
Да нямаш начин да си в час
със своите желания и свойта страст!
Защо така отчаяно вървиш
по пътят си неславен и трънлив?
И трябва да се вземеш във ръце
и нещо да направиш от сърце!
Недей се връща в мислите назад,
защото туй те дърпа всеки час,
от същността ти, тук, сега
и луташ се във минала беда!
© Инци Todos los derechos reservados