Лъчите се гонят примамливо,
усмивката се прокрадва загадъчно,
колко дълго си очаквал,
колко дълго просто не си знаел,
а искал си нещо друго теб да разбере...
Лъчите просто те стоплят,
усмивката е просто от любов
© Мария Todos los derechos reservados