Колко празно беше,
колко празно остана,
колко дълго се кълнеше,
че няма в любовта измама,
но времето показа друго,
но бяха други всички времена,
но думите
не правят любовта,
но надеждата
не е вече любов,
а само изтляла такава...
© Мария Todos los derechos reservados