Животът е една божествена измама...
Затуй живеем на земята все по двама.
Така си мислим, че живота е реален
макар, че той не ни е никак идеален.
Отрязък лош и е частица от безкрая,
и как ще го завърша още аз не зная.
За нас живота нищо нямаше да струва,
ако във него любовта не съществува.
( А истинската- с пари не се купува)
Грехът на любовта е в притчата за Рая,
че всяка смърт е част от цялото в безкрая.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados