28 sept 2006, 23:18

2-ра употреба 

  Poesía
1086 0 16
Много съм щастлива... Страшно много...
Нямам думи... Искам да крещя...
Свят ми се завива и не мога...
С кой друг, ако с вас не споделя?

Имам си кола... със всички екстри...
Купих си я,сякаш на шега...
Старата със бартер я заместих...
Бръкнах и за някоя пара...

Рекох си: "Сега ми е момента!
Стига като Плюшкин съм била!
Стига кътах за година "N"-та,
вече ще жиеея за мига...

Първо: По мъже вече не ходя...
Криво - ляво - карам със един...
Второ: Със цигарената дрога
цял живот на "Вие" съм... Амин!

Трето:"Само биричка си пийвам...
Нищо друго! Нищо!Честен кръст!
Що - годе в "Матрицата" се вписвам...
Рядко вече вадя среден пръст...

Пея:" Пусть всегда пробудет неба..."
И дъждът с мен пее по вода...
Нищо, че са втора употреба
моят мъж и Новата кола...

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??