Двадесет и първи век си има своя стил и мода,
технологиите и новостите побъркаха народа.
Какви неща се вършат под небосвода,
ако и мъртвите научат ще се преобърнат в гроба!
Интернет е втори дом за малки и големи,
интернет ни решава всички проблеми.
Няма нужда, дори от вкъщи да излизаш,
като може с приятели и близки на скайп
да се виждаш.
Цигари,секс,алкохол и наркотици
въртят се в повечето тийнейджърски главици.
Малко останаха хората с амбиции,
най-често обсъжданата тема е за пари,
за която се говори на всичките езици.
Двадесет и първи век, е век на кризата,
бунта и разрухата..
Век,в който са в застои образованието и науката.
Век на корупцията и атентатите,
век в който могат да ядът и пият само депутатите!!
В двадесет и първи век Земята се разтресе,
Божия гняв наводнения и земетресения донесе!
С греховете си само това можем да допринесем,
дали с тези стихии Бог не ни подканва да спрем?!
© Виктория Тодорова Todos los derechos reservados