23 jul 2019, 0:44

********* 

  Poesía » De amor
554 1 2

Във очите ти виждам тъга, 

която протяга ръце да ме хване. 

Малка невинна лъжа 

се изплъзва от погледа празен. 

Аз няма да кажа "Ела!".

Ти нима не разбираш 

горчивата истина?!

Някаква гола следа

ме отнесе от моите мисли. 

Във очите ти виждам мъгла, 

есеен дъжд

                   и очакване. 

Бавно си тръгва нощта... 

Утрото идва със истина. 

 

 

 

                                     1996

© Нели Р Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви много за коментарите и за това че сте отделили малко отценното си време за да го прочетете!
  • ... И отново слънцето ще изгрее... на сутринта!
    Красиво пишеш!
Propuestas
: ??:??