13 ene 2013, 10:56

* * * 

  Poesía
436 0 1

една любов,

пазеше я за спасение, 

имаше я за утешение, 

сега от нея ти остана

навика да търсиш

онова познато чувство,

което ти напомня за нея

и да се презираш,

че някак 

глупаво

го прогони и изгуби

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • а понякога думите просто скриват нещата...но си струва ...
Propuestas
: ??:??