16 mar 2008, 22:56

* * * 

  Poesía
415 0 0

ТРАКИ

Деца Дионисиеви,

с вино и меч сътворени.

Шептят могилите лисеви

- вашта последна арена.

Вие, конници, гладиатори,

послания отвъдни изпращате.

Да не сме имитататори,

а да развееме плаща.

© Венцислав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??