Духовност, мъдрост, бъднина
светите братя ни дариха.
Озари ни тяхната светлина,
духа ни те извисиха.
Гордеем се с 24 май,
знанието никой да спре не може.
Рода си, българино, знай,
благослови таз дата, о, Боже!
© Георги Todos los derechos reservados