Липсваш ми...
пак плача
Но няма смисъл
Вече късно е...
Изгубих те...
Станах аз палача
На моето и твоето сърце...
Окъпах в кръв свойте ръце...
Напусна ме...
Душата ми умря...
И зее дупка
Празнота...
© Стефка Todos los derechos reservados