Обиквам това да седна
и да си мисля за теб.
Влюбена в това безкрайно
и непрекъснато да те мечтая.
Виждайки как самолетите
обикалят небето и облаците.
Как птичките летят около
дърветата и пеят песнички.
Да се чувствам така свободна,
способна летейки да вървя...
И гледайки природата в теб да се
вдъхновявам да напиша миговете...
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados